Kijk dit is het RTL Weer van gisteravond.

De 'gunstige tijdstippen' voor het gebruiken van stroom worden hier aangegeven. Hoe lang duurt het nog voor de kudde inziet dat het de bedoeling is deze titel te veranderen in 'Wanneer U morgen elektriciteit gebruiken mag'

Het is dé reden dat alles elektrisch moet. Auto's, warmtepompen, inductieplaten, zonnepanelen die op ieder dak en in weides geplempt worden, moeten namelijk gecontroleerd kunnen worden, zodat niet jijzelf maar het regime op kan leggen wanneer je mag rijden, koken, douchen en stoken.

Complottheorie volgens jou? Prima, houd dat vast. Want hoe meer jij dat denkt en vindt hoe meer baat ik straks heb met mijn off grid powerstation met zonnepaneeltjes van 30 x 30 cm, een ontwikkeling die razendsnel op ons af komt en ik met open armen zal ontvangen Tot die tijd blijf ik gewoon op gas stoken, wassen en douchen, fossiel rijden en tanken voor € 1,70 hier net over de grens. 

Het is net als met direct kopen bij de boer en op de markt en betalen met contant geld, geen huis meer kopen, investeren in Bitcoin, juiste beleggingen en banken kiezen, et cetera et cetera. Er is nog veel meer en het is enorm genieten om zij die ons wil knechten iedere keer te slim af te zijn. 

Anticipeer op wat men van je wil en doe het anders oftewel 'Kijk naar de massa en doe dat niet'

Fijn weekend!