Hoe werkt Be The Best Guitarist You Can Be

Welke abonnementen zijn er en hoe kan ik kiezen?
Begin met het uitzoeken van de voor jouw meest geschikte lesstof uit de programma's Basic en Pro

Welke abonnementen kan ik kiezen
?
Kies de voor jou meest geschikte abonnementsperiode: 
Kwartaal = 12 weken / Halfjaar = 26 weken / Jaar = 52 weken 

Hoe werkt en wanneer start het abonnement? 
Op de door jouw gekozen startdatum krijg je onmiddellijk toegang tot alle lesstof die hoort bij jouw programma. Je werkt in je eigen tempo en ontvangt feedback via de wekelijkse individuele coaching.

Welke programma's worden gebruikt en hoe krijg ik toegang?
De Mindset en Lesstof video's + benodigde documenten kun je eenvoudig aanklikken via Basic en Pro lesstof- websites. Na reserveren ontvang je de wachtwoorden voor toegang in je mailbox. Voor de individuele coaching heb je Skype nodig. Dit zit al gratis in Windows 10. Bij de aanmelding vul je je Skype-naam/-adres in. Na reserveren ontvang je mijn contactverzoek via Skype. Na accepteren van dit verzoek kan de individuele coaching direct starten. 

Hoe werkt de individuele coaching?
We werken via Skype-videobericht. (zie afbeelding) Iedere week stuur je een korte video met je vorderingen op. Dat hoeft geen rocket-science video-kwaliteit te zijn en doe je met je mobiele telefoon, tablet of laptop. Je stuurt deze via Skype videobericht op. Op maandag wordt jouw laatste video bekeken. Je ontvangt een feedback-video retour met daarin gerichte instructie en aandachtspunten. Daardoor kun je meteen verder waar je was gebleven en blijf je op koers!

Skype-gitaarles-gratis-online-akkoorden-beginners-kind-youtube-elektrische-gitaarlessen-andre-winkelhorst-gitaarcoaching,-gratis-snel gitaar-resultaat-gitaarlessen-persoonlijke feedback


Waarom werken we met video-berichten en niet met direct lescontact? 

In de afgelopen 10 jaar toen ik aan huis les gaf, heb ik ontdekt dat een vaste wekelijkse lestijd moeilijk in te plannen is. Met video-berichten neem je zelf je vorderingen op en bestudeer je de feedback wanneer het jouw goed uitkomt. Er zijn echter meer voordelen. Belangrijkste voordeel is dat je je eigen vorderingen kunt meten en monitoren. Als je je eigen opnames over de tijd bekijkt zie je hoeveel vorderingen je hebt gemaakt. Ook kun je de feedback zo vaak terugkijken als je wilt. Bovendien vereist opnemen van jezelf een mindset die goed gefocust is. Dit zijn belangrijke voordelen t.o.v. regulier les.

Kan ik het programma ook zonder individuele coaching volgen?
Nee. Deze lesstof is gekozen voor supersnel resultaat en dus zeer effectief en efficiënt opgezet. Zonder individuele coaching is echter ook dit programma enkel lesstof. 
Een vergissing die veel wordt gemaakt is lesstof die online staat te verwarren met gerichte coaching op jouw vorderingen. Online lesstof is een vervanging van het traditionele lesboek. Alleen de lesstof volgen is te vergelijken met de Mount Everest beklimmen zonder gids. Er is slechts een kleine kans dat het lukt. Een ervaren gids die de route vele malen heeft gelopen, die je coacht en begeleidt, biedt een tig keer grotere kans van slagen. 

Waar is de Premium-Facebookgroep voor?
Deze groep is facultatief en niet per se nodig voor jouw gitaar-resultaat. In deze groep zitten gelijkgestemde gitaristen die op hetzelfde moment als jij bezig zijn met een lesprogramma. Je kunt naast de feedback van de individuele coaching extra vragen stellen, feedback vragen en geven. Uiteraard neem ik ook zelf deel aan deze groep. Het is dus een extra mogelijkheid voor zij die hieraan waarde ontlenen.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar weet niet welk programma en welk abonnement voor mij het meest geschikt is. Wat kan ik het beste doen? 
Het beste dat je kan doen is meteen een gratis en geheel vrijblijvend oriënterend match-gesprek van 60 minuten aanvragen. We bespreken dan jouw doelen en bekijken samen of er een match is met dit/welk programma en welke abonnementsvorm voor jou het meest geschikt is. Vraag onderaan deze pagina meteen een gratis en geheel vrijblijvend gesprek aan.
 


Veel gestelde vragen Be The Best Guitarist You Can Be


Wat is anders aan deze programma's dan aan alle andere gitaarles-varianten?
Om -beter- gitaar te leren spelen zijn de 3 D's nodig: Drive, Discipline en Doorzettingsvermogen. Bij de Guitar Mind Academy werken we met Mindset-training. Omdat deze training ervoor zorgt dat je moeiteloos, ontspannen blijft studeren en oefenen, maakt deze maar liefst 80% van jouw uiteindelijke gitaarsucces uit. 

Voor wie is Be The Best Guitarist You Can Be bestemd?
Voor pro-actieve, gecommiteerde guitar minded gitaristen. Voor beginners, intermediate en gevorderde gitaristen die in korte tijd een giga-sprong op gitaar willen maken. Zij die op de snelst mogelijke manier -beter- gitaar willen leren spelen.

Is er een speciale doelgroep?
Nee, het programma is voor gitaristen van alle leeftijden en niveaus geschikt die pro-actief en gecommitteerd aandacht willen geven aan gerichte gitaarstudie.
Kun je jezelf in -delen van - het onderstaande vinden: -Gepassioneerd door de gitaar, maar nooit serieus de tijd genomen voor gerichte gitaarstudie? -Ooit begonnen, maar jammer genoeg weer gestopt? -Goed kunnen spelen, maar nooit de kans gehad conservatorium te doen en nu toch naar pro-niveau willen zonder theoretische ballast en noten leren lezen? -Van een bedroomstrummer een podiumbeest worden? Dan ben je uitermate geschikt om snel resultaat te behalen met dit programma. 


Kan ik niet gewoon zelf gratis lesstof opzoeken en het mezelf aanleren?
Dat zou natuurlijk super zijn! En als het jou lukt dan ben ik de eerste die je feliciteert. Behalve als het eindresultaat 'sucks'!
Je bent dan misschien geen geld kwijtgeraakt, maar wel heel veel tijd, energie en drive. Je bent dan heel lang met een auto 100 km de verkeerde kant op gereden. En dus moet je eerst weer terug en dan nog opnieuw starten. 

Dat komt omdat gitaarles/gitaarcoaching iets anders is dan gitaarlesstof. Lesstof kun je tegenwoordig in alle soorten en maten gratis vinden. Dit is echter niet meer dan een vervanging voor het traditionele lesboek. Wat je nodig hebt is gerichte individuele gitaarcoaching die gericht is op jouw gitaardoelen en directe feedback op je techniek, houding et cetera. Bovendien de juiste stappen in de voor jou juiste volgorde. Ook weet iedereen dat een stok achter de deur niet altijd leuk, maar wel nodig is om resultaat te behalen. 

Met andere woorden: De kans dat je jezelf zonder enige hulp, les of coaching goed gitaar leert spelen, is even groot als van grote hoogte zonder parachute uit een vliegtuig springen en levend beneden aankomen. Het kan, maar de kans is erg klein. 

Welk niveau is nodig voor het starten met Basic / Pro
Het Basic-programma is bestemd voor absolute beginners t/m meer intermediate gitaristen. Het Pro-programma is voor intermediate/meer gevorderde elektrische gitaristen die in korte tijd naar pro-niveau willen.

Ik speel al langer en heb niet alles nodig. Is dit programma dan ook wat voor mij? 
Ja. Je hebt zojuist via de lesstofpagina's Basic en Pro gezien wat er in elke les wordt behandeld. Omdat je na reservering direct toegang krijgt tot alle lesstof kun je eenvoudig die lesstof doornemen die jij wilt en/of nodig hebt en stemt daar ook de lengte van jouw abonnement op af.  


Wat moet ik investeren qua tijd en geld? 

Goede dingen komen niet vanzelf. Je doet een investering in tijd en ook geld. Er is niet zoals als een vaste trainingstijd, maar het uitgangspunt is gerichte en gefocuste gitaarstudie. Resultaat is verzekerd, maar het kan sneller of langzamer. Dat bepaal je uiteindelijk zelf. Je kunt kiezen voor een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement.

Qua kosten is dit programma niet goedkoop, maar ook zeker niet duur voor het resultaat dat je gaat behalen als je het programma op een goede manier volgt. Eén reguliere gitaarles kost tegenwoordig al snel minimaal € 40,00 per uur. Wekelijks regulier les kost zonder vakanties € 1600,00 per jaar: 40 weken à € 40,00 per lesweek. 

Kosten Be The Best Guitarist You Can Be afgerond op hele bedragen per lesweek:

Doordat dit programma m.b.v. mindset-trainingen en beproefde succesformats werkt, behaal je in 1 jaar dezelfde resultaten als met 3-5 jaar regulier les. Je kunt bovendien kiezen voor een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement. Je kunt dus ook op die manier kiezen hoeveel tijd/geld je investeert. 

Kan ik betalen in termijnen?
Ja. Mocht het bedrag in één keer overmaken lastig zijn, dan kun je ook betalen in 3 gelijke termijnen.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar weet niet welk programma en welk abonnement voor mij het meest geschikt is. Wat kan ik het beste doen? 
Het beste dat je kan doen is meteen een gratis en geheel vrijblijvend oriënterend match-gesprek van 60 minuten aanvragen. We bespreken dan jouw doelen en bekijken samen of er een match is met dit/welk programma en welke abonnementsvorm voor jou het meest geschikt is. Vraag hieronder meteen dit gratis en geheel vrijblijvende gesprek aan. ==>> 

Ik ben er wel uit! Ik ga ervoor! 
Je kunt direct hieronder naar de reserveringspagina ==>>