Hoe werkt het Excellent Muziekles Geven Programma

Welke building blocks en thema's zijn er en waaruit kan ik kiezen?
Begin met het uitzoeken van de hoofdthema's van de voor jouw meest geschikte trainingsstof uit de 9 building blocks

Welke abonnementen kan ik kiezen
?
Kies de voor jou meest geschikte abonnementsperiode: Kwartaal = 12 weken / Halfjaar = 26 weken / Jaar = 52 weken 

Hoe werkt en wanneer start het abonnement? 
Op de door jouw gekozen startdatum begin je onmiddellijk met de door jouw gekozen trainingsstof. Je werkt in je eigen tempo en ontvangt feedback via de wekelijkse individuele coaching.

Welke programma's worden gebruikt en hoe krijg ik toegang?
De inleidende trainingvideo's kun je eenvoudig aanklikken via Music Teacher Academy Trainingswebsite. Voor de individuele coaching heb je Skype nodig. Dit zit al gratis in Windows 10. Bij de aanmelding vul je je Skype-naam/-adres in. Na reserveren ontvang je mijn contactverzoek via Skype. Na accepteren van dit verzoek kan de individuele coaching direct starten. 

Hoe werkt de individuele coaching?
We werken via Skype-videobericht. (zie afbeelding) Iedere week stuur je een korte video met je vragen over het thema waar je op dat moment mee bezig bent op. Dat hoeft geen rocket-science video-kwaliteit te zijn en doe je met je mobiele telefoon, tablet of laptop. Je stuurt deze via Skype videobericht op. Op maandag wordt jouw laatste video bekeken. Je ontvangt een feedback-video retour met daarin gerichte antwoorden instructie en aandachtspunten. Daardoor kun je meteen verder waar je was gebleven en blijf je op koers!

Skype-gitaarles-gratis-online-akkoorden-beginners-kind-youtube-elektrische-gitaarlessen-andre-winkelhorst-gitaarcoaching,-gratis-snel gitaar-resultaat-gitaarlessen-persoonlijke feedback


Waarom werken we met video-berichten en niet met direct contact? 

Zelfstandigen hebben hun eigen tijdsindeling en planning en hechten aan de vrijheid die ze hebben als ZZP'er. Dat geldt ook voor de tijden waarop ze áán i.p.v. in hun bedrijf willen werken. Met video-berichten neem je zelf je vragen op en bestudeer je de feedback wanneer het jouw goed uitkomt. Er zijn echter meer voordelen. Belangrijkste voordeel is dat je je eigen vragen kunt monitoren. Met andere woorden: Als je je eigen opnames over de tijd bekijkt zie je hoeveel antwoorden je hebt gekregen op vragen die je destijds had. Ook kun je de feedback zo vaak terugkijken als je wilt. Dit zijn belangrijke voordelen t.o.v. direct contact.

Kan ik het programma ook zonder individuele coaching volgen?
Nee. De trainingsstof is afgeleid uit meerdere methoden en dus niet één op één toepasbaar op elke muzieklespraktijk. Ze is gekozen om direct meer waarde toe te voegen en dus zeer effectief en efficiënt opgezet. Zonder individuele coaching is echter ook dit programma enkel trainingssstof. 
Een vergissing die veel wordt gemaakt is dat trainingen die online staan te verwarren met gerichte feedback op de voortgang in jouw lespraktijk. Online training alleen is slechts een vervanging van lesboeken. Alleen de inleidende trainingsvideo's volgen is te vergelijken met de Mount Everest beklimmen zonder gids. Je hebt niet de gehele route, maar alleen een inleiding. Er is dus slechts een kleine kans dat het lukt. Een ervaren gids die de route tig keer heeft gelopen, die je coacht en begeleidt, biedt een tig keer grotere kans van slagen. 

Waar is de Premium-Facebookgroep voor?
Deze groep is facultatief en niet per se nodig voor jouw resultaat. In deze groep zitten gelijkgestemde muziekdocenten die op hetzelfde moment als jij bezig zijn met het programma. Je kunt naast de feedback van de individuele coaching extra vragen stellen, feedback vragen en geven. Uiteraard neem ik ook zelf deel aan deze groep. Het is dus een extra mogelijkheid voor zij die hieraan waarde ontlenen.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar weet niet welk hoofdthema's  voor mij het meest geschikt is. Wat kan ik het beste doen? 
Het beste dat je kan doen is meteen een gratis en geheel vrijblijvend oriënterend match-gesprek van 60 minuten aanvragen. We bespreken dan jouw doelen en bekijken samen of er een match is met dit programma en welke van de 9 building blocks voor jou op dit moment het meest geschikt zijn. Vraag onderaan deze pagina meteen een gratis en geheel vrijblijvend gesprek aan.
 


Veel gestelde vragen Excellent Muziekles Geven


Wat is anders aan dit programma dan aan alle andere programma's?
Dit programma biedt als eerste een compleet overzicht en samenhang van alle gebieden die van belang zijn voor Excellent Muziekles Geven. Bij Music Teacher Academy werken we bovendien als bonus met Mindset-training. Deze training zorgt ervoor dat je moeiteloos en ontspannen blijft groeien en waarde toevoegen.  

Voor wie is Excellent Muziekles Geven bestemd?
Voor pro-actieve, gecommiteerde open-minded zelfstandige muziekdocenten die in korte tijd veel meer waarde willen gaan toevoegen aan hun leerlingen. En zo op de snelst mogelijke manier meer omzet willen gaan behalen

Is er een speciale doelgroep?
Nee. Het programma is voor muziekdocenten van alle leeftijden; van zij die nog moeten starten tot zij die al jaren bezig zijn. Kun je jezelf in -delen van- het onderstaande vinden: Gepassioneerd door de muziekonderwijs, maar nooit serieus de tijd genomen voor gericht meer waarde toevoegen? Ooit gedreven en enthousiast begonnen, maar langzamerhand werknemer in de eigen onderneming geworden? Goed kunnen lesgeven, maar nooit de kans gehad een muziekopleiding te doen? Dan ben je uitermate geschikt om snel resultaat te behalen met dit programma. 


Ik ben al heel lang zelfstandig muziekdocent en heb dus niet alles nodig. Is dit programma dan ook wat voor mij? 
Ja. Je hebt zojuist via de programmapagina gezien welke thema's worden behandeld. De trainingsstof is afgeleid uit meerdere methoden en dus niet één op één toepasbaar op elke muzieklespraktijk. Tijdens de reservering kun je de hoofdthema's kiezen die je wilt implementeren en kun je dus eenvoudig die inleidende stof doornemen die jij wilt en/of nodig hebt en stemt daar ook de lengte van jouw abonnement op af.  


Wat moet ik investeren qua tijd en geld?
Goede dingen komen niet vanzelf. Je doet een investering in tijd en ook geld. Er is niet zoals als een vaste implementatietijd, maar het uitgangspunt is gerichte en gefocuste veranderingen in je lespraktijk en zo meer waarde toevoegen. Resultaat is verzekerd, maar het kan sneller of langzamer. Dat bepaal je uiteindelijk zelf. Je kunt kiezen voor een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement.


Qua kosten is dit programma niet goedkoop, maar ook zeker niet duur voor het resultaat dat je gaat behalen als je het programma op een goede manier implementeert in jouw lespraktijk. Eén jaar college kost tegenwoordig al snel € 1600,00 à € 2000,00 per jaar. Zonder vakanties is dat omgerekend 40 weken à € 40,00 per week. 

Kosten Excellent Muziekles Geven afgerond op hele bedragen per week:

Doordat dit programma m.b.v. mindset-training en beproefde succesformats werkt, behaal je in 1 jaar gegarandeerd resultaat. Je kunt bovendien kiezen voor een kwartaal-, halfjaar- of jaarabonnement. Je kunt dus ook op die manier kiezen hoeveel tijd/geld je investeert. 

Kan ik betalen in termijnen?
Ja. Mocht het bedrag in één keer overmaken lastig zijn, dan kun je ook betalen in 3 gelijke termijnen.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar weet niet welk hoofdthema's voor mij het meest geschikt is. Wat kan ik het beste doen? 
Het beste dat je kan doen is meteen een gratis en geheel vrijblijvend oriënterend match-gesprek van 60 minuten aanvragen. We bespreken dan jouw doelen en bekijken samen of er een match is met dit programma en welke van de 9 building blocks voor jou op dit moment het meest geschikt zijn. Vraag hieronder meteen dit gratis en geheel vrijblijvende gesprek aan. ==>>